Lekkie, puszyste ciasto z przetworami owocowymi , przypominającymi czar lata.
Najnowsze przepisy
Zabielana z ziemniakami i pęczakiem
Rozgrzewająca i pożywna zupa z pęczakiem, niezastąpiona jesienną porą.
Racuszki z białym serem
Pyszne racuszki na śniadanie lub ciepłą kolację.
Spagetti z brokułem i cukinią
Popularne danie, wzbogacone o zielone warzywa.
Ciasto z kolorowymi kółeczkami
Kolorowe, apetyczne ciasto, goście poproszą o kolejną porcję.
Farszynki z nadzieniem
Kotleciki ziemniaczane, które można podawać z sosem lub barszczem czerwonym.
Pulpety zapiekane w pieczarkach
Pulpety zapieczone w taki sposób mogą być podane na uroczysty obiad.
Sałatka w gwiazdkach
Apetyczna, pożywna i aromatyczna sałatka na różne okazje.
Schab pod kołderką brokułowo – pieczarkową
Kruchy i aromatyczny schab otoczony warzywami i delikatnym sosem.
Ciasto czekoladowo – migdałowe z pianką z musem z mango
Delikatne , subtelne i aromatyczne ciasto na każdą okazję.