Koktajl mandarynkowo – jabłkowy

To zdrowa i pełna witamin przekąska na drugie śniadanie.

Szczegóły

Liczba porcji

2 porcje

Czas przygotowania

30 minut

Lista składników

  • Mandarynka – 2 szt.

  • Jabłko – 1 szt.

  • Jogurt naturalny – 200 g

  • Sok z cytryny – 1 łyżeczka

  • Miód z cynamonem – 2 łyżeczki

  • Płatki owsiane – 2 łyżki

Kroki

  • Mandarynki obrać , podzielić na cząstki , włożyć do naczynia.
  • Jabłko obrać , podzielić na mniejsze części , dodać do mandarynek.
  • Dodać miód, sok z cytryny, płatki i wszystko zblendować.
  • Nalać do szklanek.
 

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*