Zielona pasta

Moc witamin na jesienny poranek i cały dzień.

Szczegóły

Liczba porcji

4 porcje

Czas przygotowania

30 minut

Lista składników

  • Awokado – 1/2 szt.

  • Oliwki zielone – 15 szt.

  • Jajka kurze – 3 szt.

  • Szczypior – 1/3 pęczka

  • Majonez – 2 łyżki

  • Sól, pieprz czarny mielony

Kroki

  • Awokado obrać pokroić . Oliwki osączyć . Umieścić w naczyniu ,lekko zblendować.
  • Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na połowę, żółtka dodać do miseczki z awokado i oliwkami. Ściąć szczypior, dodać. Doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez , wymieszać.
  • Pastą napełnić pozostawione połówki białek oraz posmarować małe kromeczki chleba.
 

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*