Pasta do smarowania pieczywa z dorszem

Super pyszna i aromatyczna pasta dla każdego.

Szczegóły

Liczba porcji

Do posmarowania 10 porcji z bagietki

Czas przygotowania

30 minut

Lista składników

  • Dorsz wędzony – 1 szt.

  • Jajka kurze – 2 szt.

  • Ogóreczki konserwowe małe – 6 szt.

  • Szczypiorek – 1/3 pęczka

  • Majonez – 2 łyżki

  • Sól, pieprz czarny mielony

Kroki

  • Jajka ugotować , obrać , pokroić w kostkę.
  • Dorsz obrać pokroić.
  • Ogóreczki pokroić w kostkę.
  • Szczypiorek ściąć.
  • Składniki umieścić w miseczce.
  • Doprawić solą i pieprzem, wymieszać, dodać majonez i jeszcze raz wymieszać.
  • Podawać z pokrojoną bagietką lub innym rodzajem pieczywa.
 

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*